Kursus Latihan Pengendali Makanan

Kursus Latihan Pengendali Makanan (ADTAC)

Peraturan Kebersihan Makanan 2009 Kursus Latihan Pengendali Makanan (KLPM) adalah kursus yang wajib oleh Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) yang perlu dihadiri oleh semua pengendali makanan di Malaysia. Pengendali makanan bermaksud individu yang secara langsung atau tidak melibatkan diri dalam mengendalikan makanan. Berdasarkan Peraturan Kebersihan Makanan 2009, kegagalan mematuhi syarat ini boleh dikenakan hukuman penjara maksima 2 tahun atau denda RM10,000 atau keduanya. Kursus Latihan Pengendalian Makanan ini hanya selama 3 jam sahaja.

Kursus Latihan Pengendali Makanan ini ditawarkan secara dalam talian (online) dengan yuran penyertaan yang sama iaitu RM50 seorang selama 3 jam melalui aplikasi ZOOM. Sijil akan diposkan ke alamat anda selepas selesai kursus. Sijil PDF akan dihantar secara online kepada anda.

KURSUS SECARA ONLINE

Kursus Latihan Pengendali Makanan Online Menggunakan ZOOM

KURSUS DI PUSAT LATIHAN

Kursus Latihan Pengendalian Makanan di Pusat Latihan Kami di Puncak Jalil

KURSUS DI TEMPAT ANDA

Kursus Latihan Pengendalian Makanan Dijalankan di Premis Anda. (T&C)

Sijil Latihan Pengendali Makanan yang dikeluarkan oleh kami diiktiraf oleh KKM (bersemuka / online) dan SAH seumur hidup. Kami adalah Pusat Latihan Pengendali Makanan yang berdaftar dengan HRD Corp, anda boleh tuntut yuran kursus anda di HRD Corp. 

Pelanggan Kami

Hubungi Kami Untuk Menempah Kursus Latihan Pengendali Makanan di Tempat Anda!

Kami Juga Ada Menyediakan Perkhidmatan Konsultansi
GMP, HACCP, ISO 22000 & FSSC 220000

Ikuti Kami di Facebook & Instagram

Close Menu
×
×

Cart